Scoala Volovat

scoala volovat
scoala volovat 2
scoala volovat 3

  Scoala cu clasele I-VIII Volovat este amplasata in centrul comunei avand trei corpuri de cladire. Corpul A, Corpul B, Corpul C, toate corpurile sunt formate din parter si etaj si sunt in aceeasi curte. In toate cele trei corpuri s-a schimbat tamplaria din lemn cu tamplarie termopan (usi si geamuri). Aprovizionarea cu apa potabila a unitatii este asigurata prin instalatie proprie constand din 2 fantani in care exista cate un hidrofor; o fantana alimenteaza Corpul B, iar alt hidrofor alimenteaza Corpul C si chiuveta in Corpul A. Unitatea este dotata cu mobilier si material didactic corespunzator pentru numarul de elevi si varsta fiecaruia. Mobilierul din salile de clasa, este schimbat in aproape toate clasele.

  • Corpul A este construit in anul 1898 si este din caramida, acoperit cu tabla si este cuprins intr-un program de reabilitare; etajul este in lucru, iar la parter functioneaza 4 clase si sala profesorilor.
  • Corpul B este construit in 1973 din caramida si acoperit cu tabla. A fost reabilitat integral (subzidire, acoperis, tamplarie, instalatie electrica, tencuieli noi la interior si exterior, inlocuirea parchetului in toate clasele cu pardoseala linoleum, iar pe hol cu gresie, introducerea apei in cladire, construirea unui grup sanitar, lipit de acest corp, in care sunt cabine cu 15 vase WC, 3 pisoare si 9 chiuvete, achizitioarea si montarea unei centrale termice pe lemne in 2008).In acest corp sunt 3 clase la parter si 3 laboratoare la etaj.
  • Corpul C este construit in anul 1986, din caramida acoperit cu tabla. In acest corp sunt 4 sali de grupa la parter, iar la etaj sunt patru sali de clasa si secretariatul, incalzirea se face tot cu centarla termica pe lemne. In acest corp, la parter, functioneaza 8 grupe de gradinita (4 dimineata si 4 dupa masa), (Gradinita cu program normal). Acest corp are ca anexa un grup sanitar format din 4 WC-uri, si 3 chiuvete. La etaj functioneaza 7 clase I-IV si o clasa a VI-a in doua schimburi. Reabilitarea acestui corp s-a terminat in anul 2006.

  In scoala invata un numar de 200 prescolari, cuprinsi in 8 grupe de gradinita, de varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani si un numar de 529 de elevi.

Repartizarea elevilor pe clase

Clasa I Clasa II Clasa III Clasa IV Clasa V Clasa VI Clasa VII Clasa VIII
53 elevi/3 clase 61 elevi/3 clase 68 elevi/3 clase 57 elevi/3 clase 74 elevi/3 clase 64 elevi/3 clase 64 elevi/2 clase 88 elevi/3 clase

Desfasurarea orelor de curs

Schimbul I Schimbul II
incepand cu ora 08:00 incepand cu ora 12:00

Componenta personalului didactic

Educatori Invatatori Profesori
8 12 19

Componenta personalului didactic auxiliar

Secretar Administrator financiar Administrator de patrimoniu Bibliotecar
1 1 1 1

Componenta personalului nedidactic

Muncitor - intretinere Ingrijitoare
1 3
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Detalii